Technisch inkoper | Rovero Systems BV

Vacatures

Technisch inkoper | Rovero Systems BV

maandag 30 oktober

Onze huidige inkoper hoopt over twee jaar met pensioen te gaan. Daarnaast groeit onze organisatie gestaag door en is uitbreiding van de inkoopafdeling nodig.

Wat wij zoeken is een jong en gemotiveerd iemand die gevoel heeft voor techniek. Als je enige kennis van de kassenbouw branche hebt is dit natuurlijk een groot voordeel.

Je begint dan bij ons als de collega van Willem, onze huidige inkoper. In de loop van volgend jaar neem je steeds meer taken van hem over. Uiteindelijk neem je zijn plek over en nemen we een assistent voor je aan.

Je koopt onderdelen voor folie tunnels en foliekassen in. Veel daarvan betreft voorraadbeheer. Maar we verkopen ook wereldwijd projecten via één van onze 20 dealers. In die gevallen is natuurlijk de opdracht om zo gunstig mogelijk in te kopen voor een dergelijk project. Incidenteel bezoeken van leveranciers hoort ook bij je werk. Onze leveranciers zitten verspreid door Europa.

Als inkoper werk je met Autocad en het administratiepakket Exact Globe.

Als je denkt dat deze functie bij jou past en Raamsdonksveer (Noord Brabant) is niet te ver van je huis dan maken we graag met je kennis.

Als je nog vragen hebt kun je bellen met Jacco van Delden op 06 234 935 76.

Via onze website en social media kanalen krijg je een goed beeld wat we verkopen www.rovero.com