Beginnend Assistent Accountant controlepraktijk | vestiging Amersfoort

Vacatures

Beginnend Assistent Accountant controlepraktijk | vestiging Amersfoort

maandag 20 november

WITh is een uniek accountantskantoor dat zich vol overtuiging uitsluitend richt op de non-profitsector. Wij helpen ideële organisaties in Nederland om hun droom waar te maken. Die dromen en daden maken ons werk mooi en van waarde. Steeds meer non-profitorganisaties weten ons te vinden en daarom zijn we voor de controlepraktijk van onze vestiging Amersfoort op zoek naar een maatschappelijk betrokken Beginnend Assistent Accountant (fulltime). Dus hebben cijfers en organisaties altijd al je interesse? Maar nóg meer boeit jou het verhaal achter die cijfers? Bij WITh kun je daarmee direct een start maken met jouw carrière!

Wie ben jij?

 • Je bent enthousiast, proactief en collegiaal;
 • houdt van korte communicatielijnen;
 • beschikt over een hands-on-mentaliteit en bent gefocust op kwaliteit;
 • vindt zelfstandigheid en vrijheid prettig en bent ook een goede teamplayer;
 • begrijpt wat de impact is van de activiteiten van onze klanten;
 • Je herkent jezelf in onze waarden: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit. Bij WITh draait het om passie en het bieden van meerwaarde voor de klant: meer ontzorgen, meer kennis van zaken, meer advies en meer impact. We doen dit met elkaar: als team, de klant en de sector.
 • gaat starten of is recent gestart met de bachelor fase van het RA-traject (duaal).

Wat je concreet gaat doen

 • assisteren bij het uitvoeren van audits;
 • in kaart brengen van de controleomgeving van jouw klant;
 • uitvoeren van systeem- en gegevensgerichte werkzaamheden op basis van een uitgewerkte risico-analyse;
 • vastleggen van jouw werkzaamheden in het digitale auditdossier, gestructureerd en met diepgang (compliance-proof);
 • ondersteunen van (advies)werkzaamheden.

Wat maakt werken voor WITh interessant?
Werken bij WITh betekent dat je iets wezenlijks kan bijdragen. Een uitdagende baan waarbij jij een stukje van jezelf geeft om de medemens te kunnen helpen. Dus wil jij werken bij een organisatie die betrokken is bij de klant, maar ook bij jou? Start dan bij ons een uniek traject waarbij je volop vrijheid en kansen krijgt. Wij staan dicht bij onze mensen, hanteren korte lijnen en hebben oog voor elkaar. Ambitie wordt beloond; wij laten je talent graag bloeien en helpen je verder in je ontwikkeling. Wij denken in mogelijkheden als het gaat om je studiepad en de tijd die je nodig hebt voor studie. We kennen een marktconforme beloning en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Past deze uitdagende start van je carrière bij jou en ben je gemotiveerd om een mooie bijdrage te leveren aan onze organisatie? Dan praten we graag eens verder met jou! We ontvangen graag je cv en motivatie per mail via e-mailadres info@withaccountants.nl. Voor meer informatie over onze organisatie en/of over deze functie kan je contact opnemen met Jan Snoei, vestigingsleider Amersfoort, via telefoonnummer 088-0184 500.