Controleleider | vestiging Amersfoort

Vacatures

Controleleider | vestiging Amersfoort

maandag 20 november

WITh is een uniek accountantskantoor dat zich vol overtuiging uitsluitend richt op de non-profitsector. Wij helpen ideële organisaties in Nederland om hun droom waar te maken. Die dromen en daden maken ons werk mooi en van waarde. Steeds meer non-profitorganisaties weten ons te vinden en daarom zijn we voor de controlepraktijk van onze vestiging Amersfoort op zoek naar een maatschappelijk betrokken Controleleider.

Wie ben jij?

 • gefocust op kwaliteit en je bent professioneel kritisch;
 • enthousiast en initiatiefrijk;
 • houdt van korte communicatielijnen;
 • beschikt over een hands on mentaliteit;
 • begrijpt wat de impact is van de activiteiten van onze klanten;
 • zelfstandig en vrijheid prettig vindt;
 • in het bezit van een RA-titel of bezig met de afronding van het RA-traject.

Werkzaamheden

 • van A tot Z leiden van controles op de complexe jaarrekeningen in de goededoelensector;
 • sparringpartner voor de accountant;
 • uitwerken en/of beoordelen van de risicoanalyses en deze vertalen naar controles;
 • managen van alle van belang zijnde partijen in relatie tot de audit: directie- en bestuursleden, controllers, Belastingdienst etc.;
 • signaleren van risico’s én kansen met betrekking tot IT;
 • begeleiden van assistenten.

Wat maakt werken voor WITh interessant?
Je bent écht van betekenis voor onze opdrachtgevers. Je krijgt te maken met hoogwaardige bestuurders en bekende ambassadeurs van goede doelen. Je start een uniek traject waarbij je de vrijheid en kans krijgt om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. WITh investeert uiteraard in je persoonlijke ontwikkeling en kennis. We kennen een marktconforme beloning en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Ben je gemotiveerd om een mooie bijdrage te leveren aan onze organisatie? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie op e-mailadres: info@withaccountants.nl. Voor meer informatie over onze organisatie en/of over deze functie kan je contact opnemen met Jan Snoei via telefoonnummer 088-0184 500.