Secretaresse | vestiging Sliedrecht

Vacatures

Secretaresse | vestiging Sliedrecht

maandag 20 november

WITh is een uniek accountantskantoor dat zich vol overtuiging uitsluitend richt op de non-profitsector (goede doelen): fondsenwervende organisaties, stichtingen, verenigingen, (vermogens)fondsen en kerkgenootschappen. Wij helpen maatschappelijke organisaties in Nederland om hun droom waar te maken. Die dromen en daden maken ons werk mooi en van waarde. Voor onze vestiging in Sliedrecht zijn we op zoek naar een secretaresse met een proactieve houding die het leuk vindt om collega’s te ontzorgen. Dus zie jij jezelf in een secretariële functie die verder gaat dan enkel en alleen secretaressewerk? Lees dan snel verder!

In de rol van secretaresse bied je ondersteuning aan de accountancy collega’s en zorg je ervoor dat alles op kantoor in Sliedrecht vlekkeloos verloopt. Je houdt je bezig met de inkomende en uitgaande correspondentie, het verwerken van jaarrekeningen en financiële rapportages. Maar ook zorg je ervoor dat de keuken op orde blijft, regel je lunches en houd je de voorraad van kantoorartikelen bij. Wanneer klanten fysiek de locatie bezoeken, fungeer jij als een vast aanspreekpunt aan de balie. Kortom: je zorgt voor structuur in de drukke dagelijkse gang van zaken op ons kantoor.

Wie ben jij?

 • Je hebt een (secretariële) opleiding op mbo-niveau 4 afgerond.
 • Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan in een ondersteunende, secretariële en/of commerciële functie.
 • Je bent in staat om foutloze en goed leesbare Nederlandse en Engelse correspondentie te verzorgen.
 • Je hebt goede kennis van Microsoft Office en affiniteit met diverse softwarepakketten.
 • Je bent nauwkeurig en zelfstandig en je kunt snel schakelen.
 • Je vindt het fijn om samen te werken met je duocollega van de vestiging Amersfoort. In plaats van voor je accountancy collega’s te werken, werk je bij WITh echt náást je collega’s.
 • Je begrijpt wat de impact is van de activiteiten van onze klanten.
 • Je herkent jezelf in onze waarden: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit. Bij WITh draait het om passie en het bieden van meerwaarde voor de klant: meer ontzorgen, meer kennis van zaken, meer advies en meer impact. We doen dit met elkaar: als team, de klant en de sector.
 • Je bent zo’n 32-40 uur per week beschikbaar.

Wat je concreet gaat doen:

 • Een belangrijke taak is het verzorgen van de correspondentie, waaronder het verwerken van de jaarrekeningen opgesteld door de accountants. Je beoordeelt deze op volledigheid en grammatica en maakt de jaarrekeningen verzendklaar.
 • Je verzorgt telefoonverkeer, mailboxbeheer en inkomende post.
 • Je beheert de agenda.
 • Je werkt CRM-data bij.
 • Je doet bestellingen, zowel voor boodschappen als voor kantoorartikelen.
 • Je staat bezoekers vriendelijk te woord bij binnenkomst, bewaakt een goede uitstraling van het kantoor en organiseert periodieke (interne) bijeenkomsten.
 • Je doet bestellingen, zowel voor boodschappen als voor kantoorartikelen.

Wat wij bieden:

 • Je komt in aanraking met zeer diverse non-profitorganisaties en bent daarin écht van betekenis.
 • Je krijgt er 37 leuke collega’s bij!
 • Een moderne werkplek in Sliedrecht waar plezier belangrijk is! Om maar wat te noemen: gezellige borrels, een potje tafelvoetbal, gevulde fruitmand… en ook onze befaamde snoeppot is altijd gevuld.
 • Een fulltime/parttime dienstverband met uitzicht op vast dienstverband.
 • Je maakt gebruik van de nieuwste systemen en applicaties voor jezelf en voor onze klanten;
 • Uitstekende begeleiding van een ervaren collega.
 • Ruimte voor balans tussen werk en privé.
 • Ambitie wordt beloond; wij laten je talent graag bloeien en helpen je verder in je

Interesse?
Is je interesse gewekt en ben je gemotiveerd om een mooie bijdrage te leveren aan onze organisatie? Dan praten we graag eens verder met jou! We ontvangen graag je cv en motivatie per mail via info@withaccountants.nl. Voor meer informatie over onze organisatie of deze functie kan je contact opnemen met Pieter Alblas, vestigingsleider Sliedrecht, via telefoonnummer 088-0184 500.