Zelfstandig Assistent Accountant | vestiging Amersfoort

Vacatures

Zelfstandig Assistent Accountant | vestiging Amersfoort

maandag 20 november

WITh is een uniek accountantskantoor dat zich vol overtuiging uitsluitend richt op de non-profitsector. Wij helpen ideële organisaties in Nederland om hun droom waar te maken. Die dromen en daden maken ons werk mooi en van waarde. Steeds meer non-profitorganisaties weten ons te vinden en daarom zijn we voor de controlepraktijk van onze vestiging Amersfoort op zoek naar een maatschappelijk betrokken Zelfstandig Assistent Accountant (fulltime). Dus hebben cijfers en organisaties altijd al je interesse? Maar nóg meer boeit jou het verhaal achter die cijfers? Bij WITh kun je daarmee je carrière op een zinvolle manier voortzetten!

Als zelfstandig assistent accountant bestaan je werkzaamheden grotendeels uit het controleren van jaarrekeningen en subsidieverantwoordingen. Je onderhoudt zelfstandig de contacten met cliënten, handelt lopende zaken af en signaleert adviesmogelijkheden. Je werkt in een vast team van professionals op HBO- en/of academisch niveau, je begeleidt en geeft leiding aan beginnend en gevorderd assistent accountants.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde bacheloropleiding Accountancy of universitaire bedrijfseconomische opleiding of studeert voor RA;
 • hebt de ambitie om RA te worden.
 • wilt voornamelijk controlewerkzaamheden verrichten en hebt een hart voor goede doelen;
 • hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring opgedaan en kunt werkzaamheden voor cliënten zelfstandig afhandelen;
 • bent enthousiast, proactief en collegiaal;
 • houdt van korte communicatielijnen;
 • beschikt over een hands-on-mentaliteit en bent gefocust op kwaliteit;
 • bent een goede procesmanager;
 • vindt zelfstandigheid en vrijheid prettig en bent ook een goede teamplayer;
 • begrijpt wat de impact is van de activiteiten van onze klanten;
 • Je herkent jezelf in onze waarden: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit. Bij WITh draait het om passie en het bieden van meerwaarde voor de klant: meer ontzorgen, meer kennis van zaken, meer advies en meer impact. We doen dit met elkaar: als team, de klant en de sector.

 

Wat je concreet gaat doen

 • Je voert werkzaamheden uit ter voorbereiding en afronding van een controle;
 • identificeert risico’s vanuit de (IT-)omgeving;
 • bent mede verantwoordelijk voor de planning, voortgang en uitvoering van jaarrekening en controles;
 • draagt zorg voor een goede dossiervorming en -beheer;
 • begeleidt beginnend en gevorderd assistenten;
 • signaleert adviesmogelijkheden;
 • komt met voorstellen ter verbetering van de werkprocessen en draagt bij aan de ontwikkeling van de organisatie;
 • bent het aanspreekpunt voor vragen van de klant, onderhoudt de contacten en bouwt deze verder uit;
 • herkent adviesmogelijkheden.

 

Wat maakt werken voor WITh interessant?
Werken bij WITh betekent dat je iets wezenlijks kan bijdragen. Een uitdagende baan waarbij jij een stukje van jezelf geeft om de medemens te kunnen helpen. Dus wil jij werken bij een organisatie die betrokken is bij de klant, maar ook bij jou? Start dan bij ons een uniek traject waarbij je volop vrijheid en kansen krijgt. Wij staan dicht bij onze mensen, hanteren korte lijnen en hebben oog voor elkaar. Ambitie wordt beloond; wij laten je talent graag bloeien en helpen je verder in je ontwikkeling. Wij denken in mogelijkheden als het gaat om je studiepad en de tijd die je nodig hebt voor studie. We kennen een marktconforme beloning en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Past deze uitdagende voortzetting van je carrière bij jou en ben je gemotiveerd om een mooie bijdrage te leveren aan onze organisatie? Dan praten we graag eens verder met jou! We ontvangen graag je cv en motivatie per mail via e-mailadres info@withaccountants.nl. Voor meer informatie over onze organisatie en/of over deze functie kan je contact opnemen met Jan Snoei, vestigingsleider Amersfoort, via telefoonnummer 088-0184 500.