Cijfers RO in december

Nieuws

Cijfers RO in december

maandag 8 januari

In het afgelopen jaar behaalden we positieve prestaties met de Reformatorische Omroep. Gemiddeld registreerden we in 2023 ongeveer 30.000 unieke bezoekers per maand op onze website, met dagelijks tussen de 4.000 en 6.000 unieke bezoekers.

Luistercijfers voor de maand december

In totaal hebben meer dan 300.000 mensen in december afgestemd op onze radiozender (dit zijn niet allemaal unieke luisteraars. Dit aantal lag deze maand op 87687). Ongeveer 60% van deze luisteraars stemde af op radio 1. Het merendeel van deze luisteraars kwam uit de provincies Zuid-Holland en Gelderland.

Klikcijfers op de website

Deze maand registreerden we 2.730 klikken op banners. De banners van Beleef Klassiek, Logos en Bijzondere Noden genereerden de meeste klikken. Als u de klikken op uw banner wilt weten, kunt u deze informatie opvragen via gjverweij@vcro.nl.