Cijfers RO in december

Nieuws

Cijfers RO in Januari 2024

maandag 5 februari

Luistercijfers voor de maand januari

In totaal hebben meer dan 300.000 mensen in januari afgestemd op onze radiozender (dit zijn niet allemaal unieke luisteraars. Dit aantal lag deze maand op ongeveer 85000). Ongeveer 65% van deze luisteraars stemde af op radio 1. Het merendeel van deze luisteraars kwam uit de provincies Zuid-Holland en Gelderland. De programma’s die het meest teruggeluisterd worden zijn: Alpha & Omega – Dagopening, van Harte, Vrouw in Beeld en de Lofzang klinkt.

Klikcijfers op de website

Deze maand registreerden we 2.431 klikken op banners. De banners van de VCRO, Schulp Sappen, Messias belijdende Joden en Bible League leverden de meeste klikken. Als u de klikken op uw banner wilt weten, kunt u deze informatie opvragen via gjverweij@vcro.nl.