Vacatures

Coördinator Beter Uit Vakantieparken

maandag 5 februari

Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste collega die vanuit Nederland de coördinatie op zich neemt voor onze 3 Beter Uit vakantieparken in Frankrijk, Luxemburg en Spanje. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het soepel verlopen van alle activiteiten met betrekking tot seizoen medewerkers, waarbij je een sleutelrol vervult in het contact met hen en het beheren van planningen en contracten.

Je bent het primaire aanspreekpunt en verzorgt het relatiebeheer voor de medewerkers, terwijl je ook nauw samenwerkt met de beheerders omtrent zaken als planning, benodigde bestellingen en het aannemen van nieuw personeel. Daarnaast instrueer je effectief de teamleiders, die als vrijwilligers op de verschillende parken werken, en zorg je ervoor dat zij zonder obstakels met het medewerkersteam het vakantiepark kunnen runnen. Verder behoren het briefen van voorgangers en het opstellen van een thema-document tot jouw taken.

Wie zijn wij?

Beter Uit Vakantieparken is onderdeel van de High Flight Group en beheert 3 parken in Frankrijk, Luxemburg en Spanje. Naast vakantieparken hebben we ook een reisorganisatie die twee reismerken vertegenwoordigt: Beter Uit en DrieTour. Met ons enthousiaste, hechte en gedreven team streven wij ernaar onze reizigers en gasten een bijzondere en unieke ervaring te bieden.

Wat vragen we van je:

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Georganiseerd en nauwkeurig
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • Beheer van correspondentie
  • Affiniteit met het christelijke geloof

Werkzaamheden:

  • Opstellen van (concept)planningen in overleg met de beheerders
  • Verwerken van sollicitaties en beheren van administratie rondom contracten, personalia, salaris, loonheffing, verzekering, enz.Werven en briefen van teamleiders en voorgangers
  • Plannen en organiseren van instructie-/informatieavonden voor medewerkers
  • Verzamelen van feedback via enquêtes voor verbeteringen in het komende jaar

Als jij communicatief sterk, georganiseerd en proactief bent, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren en deel uit te maken van ons team dat streeft naar een onvergetelijke ervaring voor onze gasten.

Periode indiensttreding: 1 maart 2024
Parttime (16-20 uur)
Salarisindicatie: €2.259 – €2.598 (o.b.v. 40 uur)
Soort dienstverband: parttime, bepaalde tijd
Mail jouw CV en motivatie aan Wouter Touwen (Wouter@burvak.nl)