Nieuws

MAF & Wycliffe ontvangen totaal 8350 van VCRO-deelnemers

donderdag 23 mei

Afgelopen zaterdag, 11 mei, was er een voorjaarsmarkt in Berkenwoude bij Van der Wal B.V. Dit jaar ging de opbrengst naar MAF en Wycliffe. Ook was er op het laatste moment een actie georganiseerd door ondernemers vanuit de VCRO, die ruim 8000 euro opbracht.

De omroep heeft een vriendenclub waaraan ondernemers geld geven, gezien zij ook een non-profitorganisatie zijn. Deze gift wordt omgezet in reclametegoed voor bijvoorbeeld radiocommercials of banners op de website om bekendheid te creƫren.

Veel ondernemers steunen de RO omdat ze achter de missie staan om het vertrouwde christelijke geluid in de woonkamers te brengen. Zij hebben niet altijd het bedrag dat zij schenken nodig om zelf reclame te maken. Daardoor mogen zij dit bedrag aan andere stichtingen schenken.

Op de voorjaarsmarkt gaven zo’n 8 ondernemers hun bedrag weg aan Wycliffe en MAF. Zij gaan dit gebruiken om extra zichtbaar te zijn en hopen op die manier meer donateurs te krijgen.

Als VCRO vinden we het prachtig dat er op deze manier met elkaar wordt meegedacht. We moedigen ook andere ondernemers aan om hun geld te doneren aan goede doelen.