Vrienden

Stichting Project Nest

perengaard 27
3264pb nieuw-beijerland
Stichting Project Nest is een stichting, die zich richt op hulp aan de meest hulpbehoevende personen en kinderen die zijn achtergelaten of geen ouders hebben in Nepal. Door gebrek aan onder andere fatsoenlijk onderwijs voor kinderen en het het ontbreken van vaardigheden bij jonge mensen leven deze personen onder erbarmelijke omstandigheden. Onze missie is de meest kwetsbare mensen duurzaam zelfredzaam te maken. Voor dit jaar ligt de nadruk op het operationeel maken en houden van het kinderhuis en betaalbare oplossingen vinden voor het onderwijs aan kinderen. Hierbij moet u ook denken aan leermiddelen, tafels en ander meubilair. U kunt ons helpen met het aanschaffen van een van de onderstaande benodigdheden voor 50 kinderen: Schriften en schrijfgerei voor: Eur 24 x 50 kinderen = Eur 1.200 Schoolboeken:  Eur 30 x 50 kinderen = Eur 1.500 Schooluniformen incl. sokken en schoenen:  Eur 25 x 50 kinderen = Eur 1.250 Lesmaterialen voor het kinderhuis:  Eur 15 x 50 kinderen = Eur 750 Boekenkasten voor de bibliotheek in het kinderhuis: Eur 500 Kleding voor de kinderen: Eur 25 x 50 kinderen Eur 1.250
Bekijk de website

Draag bij aan de missie van de RO

Christelijke programma’s
Het is belangrijk om de boodschap van het Evangelie te laten horen. Dit doen we door middel van onze radio- en videoprogramma’s.
Win - Win
Uw bijdrage wordt omgezet in reclametegoed. Daarmee bent u zelf zichtbaar bij onze doelgroep. Daarnaast ontvangt u direct 50% korting op de reguliere tarieven.
Vergroot uw netwerk
Een speciaal netwerk met christelijke (non)profit organisaties die de RO een warm hart toedragen. U ontmoet mensen met dezelfde normen en waarden.