Vrienden

Terra Management Search

Buddezand 11
7384CA Wilp
Al sinds 1999 werkt Terra op het gebied van executive search voor maatschappelijke organisaties, zoals gezondheidsinstellingen, woningcorporaties en maatschappelijke en zakelijke dienstverleners. We zetten onze kennis, ervaring en intuïtie in bij het onderzoek naar wat kandidaten en opdrachtgevers bezighoudt en wat zij ambiëren. Waar komen zij vandaan en wat zijn hun drijfveren en verwachtingen? Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en zorgvuldige begeleiding. Dit resulteert in duurzame benoemingen die wederzijds inspireren. Lees meer over onze kracht op gebied van search. Een interim functie invullen vraagt om een hele andere manier van werken. Het draait daarbij om een combinatie tussen snelheid en de beste oplossing. Vaak worden wij ingezet bij crisissituaties, veranderingen of overbruggingen, waarbij tijdelijk een interim manager benodigd is. Lees meer over onze inzet op gebied van interim. Wij werken vanuit een virtueel kantoor sinds wij de voordelen van videobellen hebben ervaren. De eerste gesprekken met kandidaten voeren wij veelal digitaal, waardoor veel milieubelastende kilometers worden voorkomen. De vervolggesprekken worden op de locatie van onze opdrachtgever gehouden. Onze dienstverlening is van hoog niveau en door het ontbreken van huisvestigingskosten zijn onze tarieven nog concurrerender.
Bekijk de website

Draag bij aan de missie van de RO

Christelijke programma’s
Het is belangrijk om de boodschap van het Evangelie te laten horen. Dit doen we door middel van onze radio- en videoprogramma’s.
Win - Win
Uw bijdrage wordt omgezet in reclametegoed. Daarmee bent u zelf zichtbaar bij onze doelgroep. Daarnaast ontvangt u direct 50% korting op de reguliere tarieven.
Vergroot uw netwerk
Een speciaal netwerk met christelijke (non)profit organisaties die de RO een warm hart toedragen. U ontmoet mensen met dezelfde normen en waarden.