Beleef Klassiek

Nieuwe deelnemer

Beleef klassiek

maandag 30 oktober

Even voorstellen…

Met ingang van september 2023 is Beleef Klassiek lid geworden van BCRO. Deze week is het startsein van een mooie samenwerking.

Jaarlijks brengt Beleef Klassiek zo’n 80 concerten in kerken door heel Nederland onder de aandacht. Van de Martinikerk Groningen tot de Laurenskerk Rotterdam, maar ook veelvuldig in Het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam en het gloednieuwe AFAS-theater in Leusden.

Het gezelschap The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands onder leiding van dirigent Pieter Jan Leusink voert prachtige composities uit zoals Messiah van G.F. Handel, Matthäus Passion van Bach maar ook een feestelijk kerstprogramma met pianist Jan Vayne. Geheel zonder subsidies ontvangen we jaarlijks ruim 75000 unieke bezoekers bij onze concerten.

Muziek zorgt voor verbinding en dat is wat we graag willen brengen binnen de BCRO en de samenwerking met RO. Deze week brengen we graag de Messiah van Handel uitvoeringen en de Classical Christmas concerten onder uw aandacht die plaatsvinden in december.

Een moment bij uitstek met familie te genieten van een mooi concert. Maar we bieden ook verzorgde arrangementen op maat voor (zakelijke) groepen. Voor BCRO leden uiteraard met een aantrekkelijke korting.

Neem voor meer informatie gerust rechtstreeks contact op met Susanne Streefkerk – Stoker

susanne@beleefklassiek.nl