Samen voor Israël: Inzameling voor medische benodigdheden

Nieuws

Samen voor Israël: Inzameling voor medische benodigdheden

maandag 6 november

7 oktober is een datum die we nooit zullen vergeten. De verschrikkelijke terroristische aanslag door Hamas op Israël heeft ons allemaal diep geraakt. Sinds die noodlottige dag zijn honderdduizenden Israëlische soldaten opgeroepen om hun land en hun volk te verdedigen. Ze staan aan de frontlinie, moedig geconfronteerd met gevaren en tragedies, en ze hebben onze hulp nu meer dan ooit nodig.

Het Israëlische leger heeft een tekort aan medische benodigdheden. Dit is een groot probleem.

We doen een beroep op uw medeleven en solidariteit. Laten we ons verenigen in deze tijden van verdriet en nood. Met uw financiële hulp kunnen we zorgen dat de volgende dingen op de juiste plekken komen:

*Essentiële medische benodigdheden voor Israëlische soldaten.

*Dringend benodigde voorzieningen voor soldaten die vechten voor veiligheid.

Elke bijdrage brengt licht in deze donkere tijden. Laten we samenwerken om de helden van Israël te ondersteunen in hun meest kwetsbare momenten.

Lees op deze website hoe u kunt steunen.