Nieuws

Nieuwe deelnemer: The Boxx Factory

donderdag 25 april

The Boxx Factory is een sociale onderneming vanuit een positief Christelijke drive en het verlangen om van betekenis te kunnen zijn voor anderen. We gaan vol voor onze missie om talenten werk te bieden dat zorgt voor dagritme, zingeving, een sociale omgeving, zelfvertrouwen en waar het kan een vakdiploma Dit kunnen mensen zijn die voor het eerst of opnieuw een plekje zoeken op de arbeidsmarkt

Hoe we dit doen?

Door ruimte te maken. Ruimte om in te wonen. Ruimte om in te verblijven. En ruimte voor mensen. In onze minifabriek in Ermelo dragen ervaren vakmensen hun liefde voor het ambacht aan onze talenten over. Samen maken we, op kleine schaal, maatwerk tinyhouses, chalets en mantelzorgwoningen. Graag onderzoeken we met jullie de mogelijkheden om samen te werken!

 

Erik, Bas en Anne Meint

Ruimtemakers en initiatiefnemers The Boxx Factory

www.theboxxfactory.nl

Lees hier een uitgebreid artikel over The Boxx Factory