Vrienden

Rikkoert Juweliers

Haven 1 - 13
2871 CK Schoonhoven
Rikkoert Juweliers bestaat sinds 1876 en is opgericht door edelsmid Jacobus Rikkoert. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een uniek juweliersbedrijf met zes speciaalzaken op twee locaties. Deze zijn gevestigd in zes Oud Hollandse grachtenpanden en een voormalige synagoge aan de Haven 1-13 in Schoonhoven en aan de Burgemeester Roosstraat 22 in Lekkerkerk. Met ruim 75 meter aan etalageruimte beschikt Rikkoert Juweliers over de grootste juwelierscollectie van Nederland. Deze is met zorg samengesteld door de 5e generatie van de juweliers- en edelsmidfamilie Rikkoert. Dit met veel gevoel voor stijl, kwaliteit en originaliteit en met het oog op de nieuwste ontwikkelingen en trends. In Schoonhoven biedt ieder pand zijn eigen specialisme, waar de klant met iedere vraag bij één van onze specialistische medewerkers terecht kan. Elk pand heeft zijn unieke stijl en inrichting, waardoor alle collecties geheel tot zijn recht komen. In Lekkerkerk hebben wij een mooie juwelierszaak gericht op zilveren en gouden sieraden, bovendien hebben wij een speciale Jewels & Watches afdeling. Rikkoert Juweliers is ook online te vinden! De vraag van onze klant om ook online deze specialismen tot uiting te laten komen, was voor ons aanleiding om iedere specifieke productgroep online te presenteren in een eigen webwinkel. De grootste collectie van Nederland, op alle gebieden binnen het juweliersvak, is tegenwoordig ook online te bewonderen. Van zilveren sieraden tot horloges en van gouden sieraden tot klokken en barometers kunt u hier vinden. Daarnaast kunt u online kraamcadeau ’s bestellen en trouwringen bekijken om ideeën op te doen.
Bekijk de website

Draag bij aan de missie van de RO

Christelijke programma’s
Het is belangrijk om de boodschap van het Evangelie te laten horen. Dit doen we door middel van onze radio- en videoprogramma’s.
Win - Win
Uw bijdrage wordt omgezet in reclametegoed. Daarmee bent u zelf zichtbaar bij onze doelgroep. Daarnaast ontvangt u direct 50% korting op de reguliere tarieven.
Vergroot uw netwerk
Een speciaal netwerk met christelijke (non)profit organisaties die de RO een warm hart toedragen. U ontmoet mensen met dezelfde normen en waarden.