Vrienden

Baaij Catering

Kanaalstraat 57
2161 CJ Lisse
Wie binnenkort iets te vieren of te vergaderen heeft, moet zeker eens denken aan Baaij Catering. Was er in het pand aan de  Vennestraat al een proefunit, nu is daar sinds kort een kook-patio bijgekomen. Bij uitstek geschikt voor een gezellig uitje in combinatie met culinaire lekkernijen. Een nieuw concept, maar wel met de nodige ervaring. Steeds weer weten de  ondernemers Ad & Kees Baaij uit Lisse de regio te verrassen. Zo is niet alleen hun visspeciaalzaak in de Kanaalstraat immens populair, ook het cateringbedrijf dat tien jaar geleden startte, mag ondertussen op veel animo rekenen. Toch is dat voor de gebroeders Baaij geen reden om achterover te leunen. Als nieuw onderdeel van Baaij Catering is in de proefunit aan de Vennestraat sinds oktober ook de kook-patio van start gegaan. Onder leiding van koks en vinologen kunnen mensen hier in besloten kring en in een sfeervolle ambiance zes dagen per week genieten van wijn & spijs in de breedste zin van het woord. Workshops om luxe hapjes te leren maken, een tongstrelend diner of heerlijk genieten van een proeverij vergezeld van exclusieve dranken….alles is mogelijk. In de proefunit zelf, maar ook op locatie. Ideaal voor teambuildings, familiefeestjes, vergaderingen op kantoor, open dagen in de showroom of bijvoorbeeld personeelsuitjes. Kortom: ook voor zakelijke en particuliere aangelegenheden waar gezelligheid in combinatie met culinaire lekkernijen centraal mag staan, moet u voortaan bij Baaij zijn.
Bekijk de website

Draag bij aan de missie van de RO

Christelijke programma’s
Het is belangrijk om de boodschap van het Evangelie te laten horen. Dit doen we door middel van onze radio- en videoprogramma’s.
Win - Win
Uw bijdrage wordt omgezet in reclametegoed. Daarmee bent u zelf zichtbaar bij onze doelgroep. Daarnaast ontvangt u direct 50% korting op de reguliere tarieven.
Vergroot uw netwerk
Een speciaal netwerk met christelijke (non)profit organisaties die de RO een warm hart toedragen. U ontmoet mensen met dezelfde normen en waarden.