Vrienden

Stichting Raise

Hoofdstraat, 123
3781 AD Voorthuizen
Stichting Raise biedt ondersteuning aan het project Grace Farm. Grace Farm is tegelijk de naam van één van onze boerderijen, en zijn gelegen op bijna 610 hectare grond in Malawi. Onze missie is uitzicht bieden op een betere toekomst voor de lokale bevolking en daardoor het evangelie voorleven. Door onze landbouwactiviteiten proberen wij op den duur zelfvoorzienend te worden. Wij planten ieder jaar duizenden macadamiabomen en totaal staan er nu 18.000 van deze notenbomen (ijkdatum november 2020). Met 850 gezinnen verbouwen wij mais en soja. Vanaf 2016 hebben wij op Gracefarm drie weeshuizen, een school, een daycare centre en een kliniek mogen bouwen door hulp van vele Nederlandse ondernemers en diverse fondsen.
Bekijk de website

Draag bij aan de missie van de RO

Christelijke programma’s
Het is belangrijk om de boodschap van het Evangelie te laten horen. Dit doen we door middel van onze radio- en videoprogramma’s.
Win - Win
Uw bijdrage wordt omgezet in reclametegoed. Daarmee bent u zelf zichtbaar bij onze doelgroep. Daarnaast ontvangt u direct 50% korting op de reguliere tarieven.
Vergroot uw netwerk
Een speciaal netwerk met christelijke (non)profit organisaties die de RO een warm hart toedragen. U ontmoet mensen met dezelfde normen en waarden.